Poznejte, jak funguje on-line prodej ve zdravotnictví a pomozte nám překonávat úskalí lékárenského prostředí. Netvoříme jen další z mnoha e-shopů, ale připravujeme platformu pro on-line prodej široké nabídky služeb zdravotnického holdingu. Ambice nemáme malé – dostat se mezi nejlepší hráče na trhu a předčit je šíří a kvalitou nabídky služeb.

Naše společnost byla vždy silná v integracích všeho druhu. A to vás čeká i na tomto projektu. Vaším úkolem bude propojení s lékárenským skladovým systémem, zdravotnickými laboratořemi, lékařskými objednávkovými systémy, centrální identitou, CRM, ale také s platebními bránami, dopravci, marketingovými nástroji a mnoha dalšími službami.

Co k tomu potřebujete umět?

  • Nejnovější PHP a nějaký framework (my pracujeme v Nette a Symfony).
  • Velkou posilou týmu budete ale také, pokud znáte dobře svět JavaScriptu a dalších frontendových technologií.

Na oplátku nabízíme:

  • příjemné prostředí menší společnosti (tedy žádný rušný open space, kde se o vás nikdo nestará) s dobře zavedenými procesy, se kterými to „šlape“
  • pracovní režim si uzpůsobíte vašim potřebám
  • zdokonalit se můžete na firemních kurzech angličtiny
  • společně si zajdeme na oběd za plně hrazené stravenky

Naše společnost je na trhu již téměř 20 let. Vyrostli jsme na on-line rezervačních systémech především pro letenky. Neděláme žádné weby (na to máme schopné partnery), ani žádný „krabicový“ software. Vyvíjíme na zakázku, a proto je naše práce vždy pestrá.

V případě zájmu nám, prosím, zašlete Váš životopis na adresu asistentka@idc.cz.